معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از ورود صنایع و معادن از محل مسئولیت های اجتماعی، برای اصلاح و مرمت نقاط حادثه خیز استان کرمان در برابر سیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ سید مصطفی آیت اللهی موسوی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمان با اشاره به ۸ هزار کیلومتر رودخانه بحرانی در مناطق جمعیتی استان که نیاز به لایروبی و ایمنسازی بستر دارند؛ از صنایع و معادن خواست کرد: با توجه به مسئولیت های اجتماعی به کمک آب منطقه ای آمده و برای پیشگیری از خسارات احتمالی سیل پیشقدم شوند.
وی از ۷۹۰ نقطه حادثه خیز استان کرمان در برابر سیل خبر داد و افزود: مدیریت بحران استانداری به همراه آب منطقه ای و راهداری، شهرستان بندی نقاط مذکور را انجام داده و با همکاری صنایع موجود در هر منطقه لایروبی و اصلاح مورد نیاز را انجام دهند.
شایان ذکر است؛ در این جلسه همچنین آیین نامه اجرایی سازماندهی و بکارگیری بخش خصوصی در مدیریت بحران ابلاغ و بر هماهنگی و همکاری های مردمی تاکید شد.

نظر شما